DonatGebuuu
Simplification
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Terima kasih untuk semuanya.
Friday, 23 May 2014 | 11:15 | 0 Atashinchi ?


Assalamualaikum..

Awak, terima kasih untuk hari ini. (24/05/2014) kerana awak telah membahagiakan petang saya. Untuk pertama kalinya kita jumpa. Saya rasa terlampau bahagia.. Alhamdulillah :') Macam yang awak cakap orang lain first date pergi makan, tengok wayang, karaoke. Kita ni cuma jalan jalan je kan..
Awak saya tak kisah pun. Semua tu tak penting. Asalkan saya dapat jumpa awak :') Thankyou so much. I love you dear AH..

Lepas maghrib pergi interview dekat Garden Hotel. Ada 2 pilihan sama ada aku nak masuk UTM atau Colloge. Last last aku pergi masuk college. Tak tahu kenapa aku macam tak boleh nak belajar dengan apa yang ditawarkan dekat UTM tu. So aku pun decide masuk Unifield International College A Famosa course Pengurusan Hotel. Orang kata rezeki nak belajar tu ada dekat mana mana. Cuma nak atau tak nak je.
Nak taknak aku kena pergi jugak walau pun rasa sedih yang menggunung nak tinggalkan family terutamanya parents aku.. kawan kawan dan kesayangan. Tabahlah hati :') Aku kena berjuang untuk diri aku sendiri..
Alhamdulillah rezeki tu masih ada untuk aku.. Permudahkan segala urusanku Ya Allah.... 

Freedom!!! Aku dah habis SPM!!
Thursday, 28 November 2013 | 01:51 | 0 Atashinchi ?


Assalamualaikum (:

  Harini aku gembira. Gembira sebab aku dah habis SPM! Ya allah, Syukur alhamdulillah. 13 tahun aku menuntut ilmu. Akhirnya sampai pun ke SPM. Aku tahu ini bukan yang terakhir dan perjalanan hidup juga masih panjang. Banyak benda yang aku kena belajar. Ilmu takkan pernah cukup.

    Banyak kenangan manis. Dan juga yang pahit. Kenangan manis akan sentiasa tersimpan di dalam hati. Untuk selamanya (: Yang pahit? Terima kasih kerana kau telah mengajar aku erti kehidupan. Mematangkan aku dalam semua keadaan. Bila kita senang orang akan kenal kita. Dan bila kita susah, kita akan kenal orang.

    Guru, Terima kasih kerana mengajar aku tanpa erti penat dan lelah. Dan sentiasa bersabar dengan perangai aku. Tingkah laku aku. Terima kasih guru kerana sentiasa memberi nasihat tanpa jemu. Terima kasih kerana sudi menjadi ibu dan bapa ketika aku di sekolah. Guru, Jasamu dikenang sepanjang hayat :) Tak akan pernah aku lupakan. Tanpa 'guru' aku bukan insan yang mempunyai ilmu. TERIMA KASIH!!


Tadika Seri Separap: 2001-2002
Sekolah Kebangsaan Seri Separap: 2003-2008
SMK Dato Onn: 2009-2013 1 Mutiara, 2 Ratna, 3 Ratna, 4 Mutiara, 5 Mutiara.

Kosong.
Tuesday, 27 August 2013 | 05:54 | 0 Atashinchi ?

Aku dah penat melangkah. Boleh aku patah balik?
Hidup pada diri aku yang dulu. Hidup pada hati aku yang mati. Tak ada rasa apa-apa.
Aku tk pandai nak puaskan hati semua orang.
Buang aku. Abaikan aku.
Aku tahu. Aku bukan orang yang boleh buat orang bahagia.

Penat aku melangkah. Penat lagi aku lalui. Aku cuba untuk terus hadapi.
Tapi akan tiba masanya juga aku akan jatuh.
Pulangkan semua bahagia aku! Jangan rampas.
Aku tak mampu. Aku rasa sakit sangat .....

Aku dah besarrrrrrrrrr~
Thursday, 10 January 2013 | 06:41 | 0 Atashinchi ?


Kadang-kadang aku jadi cemni :( Mesti korang pun pernah kan?Selalunya benda ni jadi memalam.
Paling parah benda ni jadi sampai membuatkan aku tertidur. Ahahah 
Terseksa jiwa dan raga ku. Ecewahhhh~ Cakap dalam hati 
"Ini semuanya dugaan, Dan ada hikmah disebalik  apa yang terjadi"

Haiiiiii
Saturday, 13 October 2012 | 00:32 | 0 Atashinchi ?

ASSALAMUALAIKUM WARGA BLOGGER . Aummmmm :***
    
   Update again. Heeeeeeeee ;p Actually boring . tu yang update .
Just nak say selamat petang semua . Hm dah makan? Dah minum? Dah mandi ?
Dah apa lagi ek ? Ekekeke ~ Harini hujan lah. Hujan rahmat .Petang ni rasa macam nak keluar.
Pergi lepak rumah wani. Tapi tengok dulu laaa macam mana :/ Boring sangat-sangat .
Hmmmmmmmm mintak mintak lah boleh keluar. Aminnn :)

Saje nak masukkan. Ekekek ~
Have a nice day :*






Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : Zatty
Best View in Google Chrome